Podarjamo vam Chefov recept za martinovo pojedino

Martinov recept - Kaval Group

Martinovo zaznamuje izobilje, poleg vina so obvezne tudi spremljajoče pojedine, pri katerih so najpogosteje na jedilniku pečena gos, mlinci in rdeče zelje. Mi pa smo danes, s KAVAL CHEFOM , za vas pripravili Martinovo večerjo na Kavalov način.

Martinovo je eno od najbolj priljubljenih in razširjenih slovenskih praznovanj. V tem obdobju Slovenci radi uživamo in rajamo ob bogato obloženih mizah, polnih različnih dobrot in mladega vina. Med tradicionalnimi jedmi je najbolj znana pojedina z rdečim zeljem, mlinci ali štruklji in pečeno gosko ali raco, ki pa jo lahko zamenjamo s kakšno drugo okusno pečenko.

Vsem, ki radi ustvarjate v domači kuhinji na današnji praznik vina podarjamo originalni recept  KAVAL CHEF za okusno martinovo večerjo. Kavalovci vam želimo prijetno praznovanje, dober tek in na zdravje mlademu vinu!

PRENESI RECPT