Vabimo vas v osveženo restavracijo Paviljon - Gospodarsko Razstavišče

paviljon

V veliko veselje nam je, da vas lahko znova povabimo v zdaj osveženo restavracijo in kavarno PAVILJON na Gospodarskem razstavišču!

Zdaj prenovljena restavracija Paviljon na Gospodarskem razstavišču vas znova vljudno vabi na dnevno sveža kosila, dnevna druženja ob toplih napitkih in sladicah iz domače slaščičarne Lolita in na večerna druženja ob izbranih kulinaričnih spacialitetah chefa restavracije, kapljici izbranih domačih ter tujih vin in piva.

V restavraciji in kavarni Paviljon je na voljo tudi nekaj prostih terminov za rezervacijo vaše prednovoletne poslovne zabave zato nas pokličite in skupaj bomo pripravili čeroben in nepozaben prednovoletni dogodek.

Restavracija Paviljon se nahaja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljančanom znanem in priljubljenem »jurčku« ob fontani s plesočima Urško in povodnim možem. Paviljon je namenjen vsem ljubiteljem hmeljevega napitka in rujne kapljice, seveda pa ne manjka kulinaričnih dobrot. Kletni prostor, poln nostalgije in domačnosti, nadaljuje svojo uveljavljeno tradicijo druženja ob hrani in pijači,  pokušanja  različnih kvalitetnih buteljčnih vin ter domačih in tujih vrst piv. Zgornji prostor, ki se spogleduje z Ljubljano in mimoidočimi Ljubljančani, pa je bolj kavarniškega in lounge bar značaja…

 

Otvoritvena dnevna ponudba kosil

Sreda, 21.11.2018

 

PARADIŽNIKOVA JUHA Z BAZILIKO

* * *

BOGRAČ GOLAŽ

* * *

ŠPINAČNI REZANCI Z BUČKAMI IN GAMBERI

* * *

ROCK BURGER
Domača bombeta, gorčična omaka s pivom, zelena solata, sladko kisle kumare, paradižnik, 100% goveje meso slovenske govedine, cheddar sir, hrustljava slanina, rdeča čebula, mango chutney, ocvrti krompirček, koktajl omaka

* * *

SOLATA CEZAR
Listnata solata, popečene kruhove kocke, piščančji file, parmezan, ameriški dresing in sladka chilli omaka Vljudno vabljeni in dober tek!

Ponudba restavracije Paviljon

Klikni in izberi svojo najljubšo jed

 Paviljon restavracija in kavarna    

 

Naš kontakt:

PIVNICA & RESTAVRACIJA: 
+386 (0) 1 300 27 00  

LOUNGE KAVARNA: 
+386 (0) 1 300 27 02

Vodja gostinstva: 051 261 118

E-naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Odpiralni časi:

RESTAVRACIJA - PIZZERIJA
Pon. - Pet.: 8h - 17h
Sobote, nedelje in prazniki: ZAPRTO

 

KAVARNA - LOUNGE
Pon. - Pet.: 8h - 17h
Sobote, nedelje in prazniki: ZAPRTO

V ČASU SEJMOV IN IZREDNIH DOGODKOV JE PRILAGOJEN DELAVNI ČAS!

Paviljon - Kaval Group