Regionalni cvetober chefov v restavraciji Monogram - KAVAL GROUP

Regionalni cvetober chefov v restavraciji Monogram

Igor Jagodic Monogram

Banjaluška restavracija Monogram, ki slovi po progresivni kuhinji in pestrem kulinaričnem dogajanju, je gostila kvintet regionalnih zvezd kuhinje med katere se kakopak uvršča tudi chef restavracije Strelec, Igor Jagodic.

Slovenski chef leta po izboru gastronomskega vodnika Gault & Millau je slovenske barve zastopal z obrokom sestavljenim iz srninega fileja, srninega kroketa, ribezove omake in lardo slanine ter olja iz ribezovih semen.

Poleg Jagodica so ustvarjali še chef Miloš Jovanović (Mladi Vrabac, Srbija), chef Robert Hromalić (Time Pastry Shop, Hrvaška), chef Marko Živković (hotel Regent Porto Montenegro, Črna Gora), chef Zoran Jajac (Žut/Fešta, Hrvaška) in chef Dragan Šljivić (Monogram, Bosna in Hercegovina).