DARILNI BONI KAVAL GROUP

Darilni boni
 

Prihaja najlepši del leta, ko si običajno vzamemo več časa za naše najbližje in za kvalitetno druženje. V ta namen vas, kot naše cenjene partnerje, vabimo k nakupu darilnih bonov Kaval Group, ki jih lahko izkoristite v vseh naših restavracijah. Bone je možno podariti tudi vašim najbližjim, zaposlenim ali poslovnim partnerjem.

Več o prispevku...

LOLITIN DARILNI PROGRAM

 darilni
 

V Kavalovi slaščičarski delavnici se izdelujejo tako klasični slaščičarski izdelki, kakor tudi vrhunske slaščice iz posebnega bio – sladke­ga programa. Kreacije vrhunskih slaščičarskih mojstrov so namenjene vsem sladokuscem, ki vedo kaj hočejo in je samo najboljše je dovolj dobro. Slastne sladke pregrehe za vse okuse la­hko naročite za vse priložnosti in dogodke ali preprosto kot vrhunec vsakega kulinaričnega razvajanja…

Več o prispevku...

PREDNOVOLETNA DRUŽENJA IN ZABAVE ZA ZAKLJUČENE DRUŽBE

 prednovoletna
 

V vseh Kavalovih enotah smo pripravili posebne ponudbe za predpraznična in praznična družinska ter poslovna srečanja. Izkoristite vsako priložnost in uživajte ob druženju, zabavajte se s prijatelji, plešite pozno v noč in ustvarite nepozabne spomine.

Več o prispevku...