Kaval Group
    Kaval Group   Kaval FB Kaval IG Kaval LI Kaval G+ Kaval YT  
 
Vrhunska prednovoletna večerja
Dinner on river | Večerja na gladini reke Ljubljanice
Kaval Group

Kulinarična razvajanje na ladjici po ljubljanici z nagrajenima chefoma Igorjem Jagodicem in Mojmirjem Šiftarjem

Na edinstveni kulinarični plovbi po reki Ljubljanici prepustite svoje brbončice razvajanju izbranih jedi nenadkriljivega chefa Igorja Jagodica iz restavracije Strelec Ljubljanski grad, chefa leta po izboru gastronomskega vodnika Gault & Millau in chefa Mojmirja Šiftarja iz restavracija Evergreen - Diners CUBO Golf, mladega talenta 2019.

Vse o prednovoletnem kulinaričnem večeru na reki sedmerih imen, ki je lahko čudovito božično ali novoletno darilo si preberite s klikom TUKAJ.


prijava
 
 
Zadnji čas za prednovoletno pogostitev in zabavo
Kaval Group | Slovenija
Kaval Group

Vsak dogodek je nekaj posebnega ... Pripravljen na izviren, Kavalov način ...

Rezervirajte prost termin za vašo poslovno zabavo v restavracijah KAVAL GROUP ali v vašem podjetju/lokaciji. Nudimo celovite pogostitve z večhodnimi meniji, hladno-toplimi bifeji, izbrano pijačo, sladicami, ozvočenje s svetlobnimi učinki in glasbeno animacijo.

Iz dolgoletnih izkušenj vemo, kako pomembna je prilagoditev menija, saj ima vsak dogodek običajno svoj poseben sklop predjedi, glavnih jedi, sladic in pijač – zato z veseljem prisluhnemo vašim željam in skupaj z našimi predlogi oblikujemo nepozabno doživetje!

Nudimo tudi poslovna kosila ali večerje, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne poslovneže, saj poskrbimo, da se bodo zaradi odlične hrane, vrhunske postrežbe in ambienta z veseljem vrnili!

Pokličite nas in skupaj bomo za vas pripravili odlično ponudbo.

Če želite, da bo vaša prednovoletna zabava več kot le dobra hrana in pijača, je Kaval Group prava izbira. Za manjše skupine se kar same ponujajo odlične lokacije Caffe Bienale v Tivolskem gradu, Biljardnica Kaval, Špica Caffe in kavarna MAO v Fužinskem gradu, kjer bodo dogodek ukrojili povsem po vaših željah.

Naš kontakt:

T | 041 941 336
trzenje@kaval-group.si


 
Obdarite svoje najdražje
Kaval Group | Darilni program
Kaval Group

Kavalova praznična božično-novoletna darila

V Kavalovi slaščičarski delavnici se izdelujemo tako klasične slaščičarske izdelke, kakor tudi vrhunske slaščice iz posebnega bio sladkega programa. Kreacije vrhunskih slaščičarskih mojstrov so namenjene vsem sladokuscem, ki vedo kaj hočejo in je samo najboljše dovolj dobro. Poleg sladkih darilc je v Kavalovem darilnem programu na voljo tudi pester izbor darilnih bonov in novost v kulinaričnem kotičku ter domača naravna jagodna in bučna marmelada.

Pokukajte v naš darilni program in izberite za vaše najdražje preprosto in uporabno darilo.

Kaj vse smo pripravili za Vas preverite s klikom TUKAJ!


 
Ponovno vabljeni v Paviljon
Restavracija in kavarna Paviljon | Gospodarsko razstavišče
Kaval Group
V veliko veselje nam je, da vas lahko znova povabimo v zdaj prenovljeno restavracijo in kavarno PAVILJON na Gospodarskem razstavišču!

Prenovljena restavracija Paviljon na Gospodarskem razstavišču vas znova vljudno vabi na odlična kosila, dnevna druženja ob toplih napitkih in sladicah iz domače slaščičarne Lolita in na večerna druženja ob izbranih kulinaričnih spacialitetah chefa restavracije, kapljici izbranih domačih ter tujih vin in piv.

V restavraciji in kavarni Paviljon Kaval Group je na voljo tudi nekaj prostih terminov za vaše prednovoletne poslovne zabave. Skupaj bomo za vas pripravili čaroben in nepozaben prednovoletni dogodek.

Restavracija Paviljon se nahaja na Gospodarskem razstavišču v ljubljančanom znanem in priljubljenem »jurčku«, ki leži ob fontani s plesočima Urško in povodnim možem. Paviljon je namenjen vsem ljubiteljem hmeljevega napitka in rujne kapljice, seveda pa ne manjka kulinaričnih dobrot. Kletni prostor, poln nostalgije in domačnosti, nadaljuje svojo uveljavljeno tradicijo druženja ob hrani in pijači, pokušanja različnih kvalitetnih buteljčnih vin ter domačih in tujih vrst piv. Zgornji prostor, ki se spogleduje z Ljubljano in mimoidočimi Ljubljančani, pa je bolj kavarniškega in lounge bar značaja.

Več o restavraciji in ponudbi si preberite s klikom TUKAJ.

Naš kontakt:

PIVNICA & RESTAVRACIJA:
+386 (0) 1 300 27 00

LOUNGE KAVARNA:
+386 (0) 1 300 27 02

051 261 118
paviljon@kaval-group.si


 
Laskavo priznanje za restavracijo Strelec
Gault & Millau | Slovenski gastronomski vodnik
Kaval Group

Restavracija Strelec je postala članica eminentnega mednarodnega društva Chaîne des Rôtisseurs

Chaîne des Rôtisseurs
je najstarejše, največje in najimenitnejše mednarodno združenje, ki ohranja in razvija umetnost kuhanja, kulturo obedovanja, kulturo do enologije in spoštovanje etnologije. Goji in neguje vsesplošen odnos do kulture, gostoljubja, druženja, prijateljstva ter željo do raziskovanj in potovanj. S svojimi dejanji prispeva k promociji odličnosti slovenske kulinarike, posebno pozornost pa namenja napredku mladih kuharjev in vinskih svetovalcev, ki imajo možnost sodelovanja na elitnih mednarodnih tekmovanjih. Restavracija Strelec na Ljubljanskem gradu je prejela znak združenja La Chaîne ki je zagotovilo vrhunske kakovosti.

Celoten prispevek si lahko preberete s klikom TUKAJ.