Kaval Group
    Kaval Group   Kaval FB Kaval IG Kaval LI Kaval G+ Kaval YT  
 
Valentin za zaljubljene
Restavracije, kavarnice in slaščičarne Kaval Group
Kaval Group

Sladica, ki vas očara na prvi pogled

Za Valentinovo je ljubezen še posebej sladka. Ugriznite v sladkega Valentina iz malinine pene, višnjevo notranjostjo, oblito s svetlečo rdečo glazuro in bogatim kakavovim "Red Velvet" biskvitom ter listi rdeče vrtnice. Naj vaju lahkotnost in okus sladice prevzame na Valentinov dan v restavracijah Kaval, Element, Angel, Favola, Paviljon in v slaščičarni Lolita, kavarni MAO, Bienale in Špica. Avtor sladice je Gregor Rode, vodja slaščičarne Kaval Group.

Kaj vse smo ob spremljavi glasbe v živo pripravili v Kaval group pa preverite na povezavi s klikom TUKAJ.

 
 
Regionalni cvetober chefov v restavraciji Monogram
Igor Jagodic | Banja Luka
Kaval Group

Banjaluška restavracija Monogram, ki slovi po progresivni kuhinji in pestrem kulinaričnem dogajanju, je gostila kvintet regionalnih zvezd kuhinje med katere se kakopak uvršča tudi chef restavracije Strelec, Igor Jagodic.

Slovenski chef leta po izboru gastronomskega vodnika Gault & Millau je slovenske barve zastopal z obrokom sestavljenim iz srninega fileja, srninega kroketa, ribezove omake in lardo slanine ter olja iz ribezovih semen...

Več o peispevku si preberite s klikom TUKAJ.

 
 

S.Pellegrino išče najboljšega
mladega chefa

S.Pellegrino Young Chef | Bukarešta
Kaval Group

V Bukarešti se je nedavno začel ‘’lov’’ na najboljšega mladega kuharja, t .i. gastronomsko tekmovanje S.Pellegrino Young Chef, ki velja za meko ljubiteljev kuhanja in na katerega se vsako leto prijavi ogromno število kuharjev do 30. leta.

Stari znanec tekmovanja, ki poteka pod patronatom italijanskega proizvajalca mineralne vode, je tudi chef restavracije Evergreen, Mojmir Šiftar, ki se je na njem že nekajkrat proslavil s svojo kulinariko...

Več o prispevku si preberite s klikom TUKAJ.

 
 
Darila za Valentina
Lolitina domača slaščičarna | Cankarjevo nabrežje 1
Kaval Group

Valentin ima ključ od korenin, Lolita pa darila in sladila

Kot vsako leto za dan zaljubljenih smo v Loliti tudi tokrat izbrali uporabna in sladka Valentinova darila zanjo in zanj.

Darilo izberite na povezavi s klikom TUKAJ.

 
 
Obiščite nas na sejmu prihodnosti
Paviljon | Gospodarsko razstavišče
Kaval Group

Vabimo vas, da se ustavite na Paviljonovem kotičku v središču sejmišča na Gospodarskem razstavišču. Sejem, prepoln zanimivih sodobnih tehnologij, IFAM, INTRONIKA, ROBOTICS in ICT4INDUSTRY 2019 vam je na oglad od danes do 14.02.2019. Po ogledu sejma pa ne pozabite tudi na restavracijo Paviljon s ponudbo izvrstnih jedi in kapljico izbranega vina.

Več osejmu si preberite na povezavi s klikom TUKAJ!