Poročna slavja - KAVAL GROUP

Poročna slavja

Poročni dan je eden najlepših dni v vajinem življenju, zato prepustita načrtovanje in organizacijo naši izkušeni poročni ekipi.


Poroke Kaval Group

Poročni dan je eden najlepših in najbolj nepozabnih dni v našem življenju, toda priprava nanj niso mačje solze. Zato prepustita načrtovanje in organizacijo naši izkušeni poročni ekipi in vse bo teklo kot po maslu.

Z nami bo praznovanje vajine ljubezni nepozabno in brezskrbno doživetje. Poskrbeli bomo za vse podrobnosti, od rdeče niti do izbire lokacije, fotografa, glasbene skupine, dekoracije, poročne torte pa vse do zaključka vajinega sanjskega poročnega dne.

Imate že svojo sanjsko lokacijo, potrebujete pa edinstveno kulinarično zgodbo?  Brez skrbi, za to pa je tu Kaval Catering. Ta slovi po svoji drugačnosti in kreativnosti. Strokovno podkovano in profesionalno osebje vam pričara nepozaben dogodek, vrhunsko kulinariko, predvsem pa popolno brezskrbnost, zaupanje in uživanje v dogodku samem. Vsak je pripravljen z osebno noto, s skrbno izbrano kulinariko in pijačo ter obdan z vrhunskimi Kavalovimi chefi, ki poskrbijo za odlično vzdušje in zadovoljstvo gostov.

Naj bo vajin dan takšen, kot si ga želita. Naj bo POPOLN!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
070 700 005

poroke 02