Darilni program bogatejši za dve domači marmeladi - KAVAL GROUP

Darilni program bogatejši za dve domači marmeladi

Novo v ponudbi - bučna in marelična marmelada

Jagodna in bučna marmelada

Z velikim veseljem sporočamo, da smo naš že tako bogat darilni program obogatili še z dvema domačima marmeladama. Slaščičarski velemojster Gregor Rode zdaj pripravlja tudi slastno bučno in jagodno marmelado, ki sta obe brez sladkorja in umetnih sladil.

Če domača marmelada ni vaša izbira in ste nasploh brez pravih idej za darilo, brez skrbi! Z darilnimi boni Kaval Group bo vaše darilo vedno primerno. Z njimi preprosto ne morete zgrešiti. Primerni so za partnerje, prijatelje, sorodnike, sodelavce in poslovne partnerje in to ob prav vsaki priložnosti. Najsi bo to poroka, Božič, rojstni dan, Valentinovo, materinski dan ali Dan žena. Ko torej ne veste, kaj podariti, podarite Kavalov darilni bon. Obdarovancu namreč omogoča, da si storitev izbere sam in to takrat, ko mu to najbolj ustreza.

Kaval Group ponuja široko paleto darilnih bonov različnih vrednosti (10 €, 25 € in 50 €, darilni bon restavracije Strelec, ipd.), ki jih lahko koristite v vseh naših restavracijah, prav tako pa tudi v biljardnici Kaval. Veljavnost bona je eno leto, kupite pa jih lahko tudi več skupaj. Na željo vam jih delno tudi personaliziramo. 

Za naročila in informacije pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..