Darilni boni Kaval Group - KAVAL GROUP

web darila 24102018

Z darilnimi boni Kaval Group je vaše darilo vedno primerno!


Ko ne veste, kaj podariti, so darilni boni elegantna in vedno primerna rešitev. Z darilnimi boni Kaval Group lahko obdarujete vse od partnerja, prijatelja, sorodnika, sodelavca do poslovnega partnerja in to ob prav vsaki priložnosti! Obdarovancu omogoča, da si storitev, ki jih nudi Kaval Group, izbere sam in to takrat, ko mu to najbolj odgovarja.

Darilni boni Kaval Group so vnovčljivi v restavracijah Strelec, Evergreen, Element, Angel, Favola, Paviljon in Kaval, kavarnah Špica Caffe, MAO, Caffe Bienale, Kaval Club, Grajska kavarna in slaščičarni Lolita. Z darilnimi boni Kaval Group lahko vplačate tudi kulinarične ustvarjalnice, večerjo na ladjici, izdelavo poročnih in drugih tort po naročilu, darilni program in igre v biljardnici Kaval ter druge storitve Kaval Group.

Izbirate lahko med različnimi vrednostmi darilnih bonov in sicer 10 EUR, 25 EUR in 50 EUR. Možen je nakup več bonov hkrati. Vaša naročila bodo obdelana v roku 24. ur in sicer od ponedeljka do petka. Darilne bone vam BREZPLAČNO pošljemo na željen naslov ali pa jih prevzamete v vam najljubši poslovalnici Kaval Group. Veljavnost darilnih bonov je eno leto od datuma izdaje.

Naročilo darilnih bonov izpolnite s točnimi podatki. Polja označena z (*) so obvezna!.

ime(*)
Prosimo vpišite vaše ime!

priimek(*)
Prosimo vpišite vaš priimek!

naslov prejemnika
Invalid Input

IZBERITE VREDNOST IN KOLIČINO DARILNIH BONOV

DARILNI BON 10€

DARILNI BON 25€

DARILNI BON 50€

prevzem darilnih bonov(*)
Invalid Input

Podatki za izdajo računa(*)
Invalid Input

Email(*)
E-naslov ni pravilno vpisan!

opombe

DA, naročam darilne bone Kaval Group(*)
Prosimo označite!

Varnostna koda(*)
Varnostna koda
  OsvežiNapačen vnos!

Submit