ACH Volley - Tiskovna konferenca na ladjici - KAVAL GROUP

ACH Volley - Tiskovna konferenca na ladjici

Ekipa ACH Volley na izviren način zaplula v novo sezono

Špica Caffe - Ladjica | Ljubljana

Kaval Group - Ach Valley

Še preden bodo odbojkarji ACH Volley zagrizli v novo klubsko sezono, ki jo začenjajo v nedeljo s tekmo proti ekipi Salonit Anhovo (14. oktober, 19.00, hala Tivoli), so se na izviren način predstavili novinarski srenji in razgrnili svoja pričakovanja za sezono 2018/19. S to se bodo spoprijeli z novim trenerjem, legendo slovenske odbojke, Andrejem Urnautom, ki bo svoj krst na klopi Oranžnih zmajev doživel prav proti ekipi, ki jo je vodil še lani.

Za razliko od ''statičnih'' tiskovnih konferenc, so ob pomoči ekipe Kaval Group in ladjice Ljubljana aktualni državni prvaki tokrat svoja pričakovanja in novosti sedmi sili predstavili med plovbo po reki Ljubljanici.

Tudi v novi sezoni bodo Ljubljančani, katerih kapetanski trak je prevzel zimzeleni Matija Pleško, igrali na treh frontah in sicer v domači in srednjeevropski ligi ter ligi prvakov.

V nadaljevanju si lahko ogledate utrinke z novinarske konference, ki se je začela na Gruberjevem nabrežju, v neposredni bližini kavarne Špica Caffe (Kaval Group), kamor so se po plovbi do Tromostovja in nazaj vrnili odbojkarji ter ugriznili v slastne Kavalove burgerje in jih poplaknili z edinstvenimi ACH Volley koktajli.
 
Oglejte si foto utrinke tiskovne konference na ladjici s klikom TUKAJ