Na plovbi po Ljubljanici bosta za vas kuhala nagrajena Kavalova chefa! - KAVAL GROUP

Na plovbi po Ljubljanici bosta za vas kuhala nagrajena Kavalova chefa!

Kulinarična ladjica december 2018 Jagodic Siftar

Večerja presežkov na reki z Igorjem Jagodicem in Mojmirjem Šiftarjem

Na edinstveni kulinarični plovbi po reki Ljubljanici prepustite svoje brbončice razvajanju izbranih jedi nenadkriljivega chefa Igorja Jagodica (restavracija Strelec), chefa leta po izboru gastronomskega vodnika Gault & Millaut, in nadobudnega chefa Mojmirja Šiftarja (restavracija Evergreen), mladega talenta 2019.

Za popoln uvod v večer bo s pijačo dobrodošlice poskrbela svetovno priznana barmanka Draga Kepeš (slaščičarna Lolita), za elegantno drsenje ogrevane ladjice po gladini reke pa izkušena ekipa kapitana Toma Župančiča. Ušesa bo božala živa ambientalna glasba, romantično kuliso pa bo pripravila praznično napravljena Ljubljana.

Na voljo so trije termini in sicer četrtek, 27., petek, 28., in sobota 29. december. 27. in 28. bo za vas kuhal Igor Jagodic, 29. pa bo kuhalnico vihtel Mojmir Šiftar. Večerja se začne ob 19.00, predviden zaključek plovbe pa je ob 22.00 uri. Še prej, ob 18.30 uri, se zberemo pred Lolito (Cankarjevo nabrežje 1, Ljubljana), kjer vas bo čaka edinstven 'welcome drink'.

Za edinstven kulinaričen večer na reki sedmerih imen, ki je lahko čudovito božično ali novoletno darilo, darilo za rojstni dan, obletnico poroke, poslovni dogodek ali drugo priložnost, je potrebno odšteti 129 evrov. Odhod in prihod ladjice je izpred slaščičarne Lolita.

Število prostih mest je omejeno. Prijavite se lahko TUKAJ.

REZERVACIJA


 Pridržujemo si pravico do spremembe programa.