Vesele praznike in srečno novo leto 2019 - KAVAL GROUP

Vesele praznike in srečno novo leto 2019

Kaval Group novoletna cestitka

Za Kaval Groupovo družino je še eno uspešno leto. To je prineslo veliko izzivov in kopica zadovoljstva.

Številni uspehi so ne le poplačilo za vložen trud našega kolektiva, ampak predvsem zaveza za naprej, da bomo tudi v letu 2019 stremeli k perfekciji in razvajali vse vaše čute.

Želimo vam prijetnih prazničnih trenutkov v družbi najbližjih, v novem letu pa veliko pozitivne energije, zvrhan koš zdravja ter uspeha na zasebnem in poslovnem področju.


To leto si bomo pri Kaval Groupu posebej zapomnil po tem, da sta naša chefa, chef Igor Jagodic (restavracija Strelec) in chef Mojmir Šiftar (restavracija Evergreen), prejela najvišji možni priznanji s strani gastronomskega vodnika Gault & Millau, ki je s prihodom v Slovenijo našo deželo dokončno postavil na svetovni gastronomski zemljevid. Jagodic se je okitil z nazivom chef leta, Šiftar, ki se je Kavalovi ekipi pridružil poleti, pa z nazivom mladi talent 2019. Med dogodki poleg številnih pogostitev s strani naše neuničljive catering ekipe, porok in kulinaričnih ustvarjalnic, najbolj izstopa dogodek Chef's Stage, ki je povezal vrhunske slovenske in hrvaške chefe.

Pa srečno ... v  vsem ... za vse ...