Utrinki s Convente 2019 - KAVAL GROUP

Utrinki s Convente 2019

Conventa 2019

Borza poslovnih srečanj Conventa je letos vstopila v svoje drugo desetletje. Seveda tudi tokrat med ponudniki ni manjkal Kaval Group, ki je s svojimi storitvami pripomogel, da Slovenija kot destinacija še naprej utrjuje svoje mesto na kongresnem zemljevidu sveta.

Za nami so številna uspešno izpeljana srečanja, ki se bodo, upajmo, že kmalu prelila v poslovno sodelovanje in pisanje novih skupnih kulinaričnih zgodb. Prav tako smo s svojo nenadkriljivo catering ekipo drugi dan borze poskrbeli, da so udeleženci razvajali svoje brbončice z izbranimi jedmi naših vrhunskih chefov. Za goste borze so jih pripravili chef Mojmir Šiftar, chef Klemen Pucelj in chef David Vojvodic, ''prve kuhalnice'' v restavraciji Evergreen, za slaščice pa so poskrbeli naši slaščičarski mojstri, ki jim poveljuje Grega Rode.

Borza t.i. Nove Evrope, namenjena kongresom, poslovnim srečanjem in motivacijskim potovanjem, se je udomačila na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in že vsa leta poteka ob močni podpori Turizma Ljubljana, Slovenske turistične organizacije in številnih partnerjev. Kaval je bil eden izmed 125 ponudnikov iz 15 držav in se je predstavljal 178 povabljenim gostom oz. kupcev iz kar 44 držav.

Skupina Kaval se je predstavila s svojo edinstveno kulinarično zgodbo, ki jo piše sedem restavracij, številne kavarne, slaščičarna, lastna proizvodnja ročno pripravljenih testenin, catering in poročna ekipa ter seveda mnogi vrhunski chefi, ki jim v Sloveniji ni para.


Foto galerijo si oglejte s klikom TUKAJ.