Darila za Valentina - KAVAL GROUP

Darila za Valentina

Mojmir Šiftar S.Pellegrino

Valentin ima ključ od korenin, Lolita pa darila in sladila

Kot vsako leto za dan zaljubljenih smo v Loliti tudi tokrat izbrali uporabna in sladka Valentinova darila zanjo in zanj. Darila vam na željo pošljemo tudi po pošti. Dostavo blaga po Sloveniji bomo zaračunali v višini 5,00 EUR

 

komplet    

DARILNI KOMPLET ZA VALENTINOVO

Bonboniera mešanih pralin iz domače slaščičarne Lolita, Tea Forte skodelica KATI cca 3,5dcl s cedilom in pokrovčkom in 5 različnih okusov čaja Tea Forte.

Cena za komplet - 40€

 
         
bonboniera    

BONBONIERA EROS

Bonboniera mešanih pralin iz domače slaščičarne Lolita.

Cena - 20€

 
         
skodelica    

SKODELICA TEA FORTE ZA ČAJ S CEDILOM KATI

Inovativna konstrukcija z dvojno steno in dnom, očem prijetno poslikavo ohranja čaj vroč, oprijem pa udoben in prefinjen. K skodelici je priložen tudi pokrovček in stiskalnik iz nerjavečega jekla.

Cena - 15€

 
         
caj    

ČAJ TEA FORTE (različni okusi)

Skodelica čaja Tea Forté je nezgrešljiva izbira - vse, kar potrebujete, je pogled na naš inovativen, eleganten piramidni infuzor, ki je simbol blagovne znamke.

Cena - 1€

 
         

Valentinova darila so na voljo v slaščičarni in kavarni Lolita na Cankarjevem nabrežju 1 v Ljubljani, na željo pa vam jih pošljemo tudi po pošti. Za naročilo prosimo pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali pa nas pokličite na tel.: 041 585 034.