OTVORITEV ŠPICA POLETJA - KAVAL GROUP

OTVORITEV ŠPICA POLETJA

ČUKI - ŠPICA POLETJE

Otvoritev ŠPICA poletja s skupino ČUKI!

V novo ŠPICA POLETJE, sezono poletnih druženj, zabav in novih spoznanstev bomo skočili z (uradno) promocijo nove, že 15. plošče “ Punca, drž’ se stran od mene” skupine ČUKI in plesalci Plesnega mestav sredo, 19.06.2019 od 19.ure dalje.

Veliko novih, zanimivih brezplačnih dogodkov, ki jih pripravljamo z našimi prijatelji se bodo zvrstili v poletnem času vse do konca oktobra in to bodo napovedali tudi zabavni fantje iz skupine Čuki z vsemi starimi največjimi uspešnicami kot tudi z najnovejšim poskočnimi glasbenimi hiti. Obeta se nam super poletna zabava na prostem, zato se nam obvezno pridružite z vam najljubšo družbo. 

Čuki, ki so v samostojni Sloveniji rekorderji v prodaji plošč in kaset, so izdali svoj 15 album Punca drž' se stran od mene. Na njem so številne uspešnice, ki smo jih spoznali v preteklih treh letih. Prav posebno mesto ima pesem Če se od spominov da živet’, ki so jo posneli skupaj s Kvatropirci, pa Cel svet imaš na dlani, Greva na morje in pa mega otroška uspešnica Ko ko ko.

V sredo 19. junija bodo Čuki na Špici, v prekrasnem prizorišču ob Ljubljanici predstavili nove in pa že ponarodele uspešnice, ki jih bodo popestrili tudi nekateri gostje, ki so sodelovali na plošči. Seveda bo to pravi glasbeni, pa tudi plesni žur, saj bodo plesali tudi plesalci Plesnega mesta, ki so s Čuki sodelovali tudi pri njihovi zadnji uspešnici Punca, drž’ se stran od mene.

Jože, Miha, Jernej in Matjaž vas skupaj z lokalom Špica torej vabijo- Pridite, da skupaj skočimo v poletje, skupaj z uspešnicami z naše nove plošče, ki nikakor ne smejo manjkati na dobri zabavi.

Se vidimo na Špici 19. junija ob 19.30!

Vljudno vabljeni, vstopnine ni!

Informacije in rezervacije miz: 051 600 319 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

V primeru slabega vremena dogodek odpade.


 Pridržujemo si pravico do sprememb ali odpovedi dogodkov!