Borza Nove Evrope - KAVAL GROUP

Borza Nove Evrope

Conventa 2020

Tudi letos smo kot ponudnik edinstvenih kulinaričnih zgodb sodelovali na poslovni Borzi Conventa.

Z raznolikimi restavracijami, kavarnami, slaščičarno, lastno proizvodnjo ročno pripravljenih testenin, poročno ekipo, cateringom, vrhunskimi šefi ter osebjem dodajamo svoj košček na poti Slovenije, ki si kot destinacija še naprej utrjuje svoje mesto na kongresnem zemljevidu sveta.

Za nami so številna uspešno izpeljana srečanja, ki se bodo, upajmo, že kmalu prelila v poslovno sodelovanje in pisanje novih skupnih kulinaričnih zgodb. Prav tako smo s svojo nenadkriljivo catering ekipo drugi dan borze poskrbeli, da so udeleženci razvajali svoje brbončice z izbranimi jedmi naših vrhunskih chefov. Za goste borze jih je pripravila ekipa Cateringa s kulinaričnim mojstrom Mojmirjem Šiftararjem na čelu, ''prve kuhalnice'' v restavraciji Evergreen, za slaščice pa so poskrbeli naši slaščičarski mojstri, ki jim poveljuje Grega Rode. 

Borza t.i. Nove Evrope, namenjena kongresom, poslovnim srečanjem in motivacijskim potovanjem, se je udomačila na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in že vsa leta poteka ob močni podpori Turizma Ljubljana, Slovenske turistične organizacije in številnih partnerjev. Kaval je bil eden izmed 145 razstavljalcev in 248 organizatorjev poslovnih dogodkov iz 39 držav.