Valentinovo v restavracijah in kavarnah Kaval Group - KAVAL GROUP

Valentinovo v restavracijah in kavarnah Kaval Group

Romantično razvajanje za oba

Na praznik zaljubljencev - 14. februarja, čas, ko si zaljubljenci še posebej izkazujejo ljubezen, bodo vrhunski chefi Kaval Group samo za to priložnost v restavracijah ANGEL, EVERGREEN, KAVAL in ELEMENT pripravili menije posebej izbranih jedi. Izvrstne kreacije bo spremljala skrbno izbrana glasba in romantičen ambient. Vabljeni tudi v kavarne in slaščičarne, da za svoje ljubljene izberite valentinove sladke dobrote slaščičarskih mojstrov Lolita.

Ljubezen naj ne bo omejena na datum na koledarju. Zaljubljati se moramo vsak dan znova. V življenje, partnerja in v naše bližnje. Vzemita si čas za ljubezen.


Izberite vam najljubši valentinov menu in restavracijo v času med 10.02. in 16.02.2020:

fb kaval fb angel fb evergreen fb element

Podarite ljubljeni osebi čudovito darilo - Darilni bon, ki velja v vseh restavracijah, kavarnah in slaščičarnah Kaval Group!

Hitro in enostavno naročilo darilnih bonov vam omogoča da svoje najdražje presenetite z lepim darilom tudi v zadnjem trenutku. Na darilne bone Restavracije Strelec vam na vašo željo pripišemo vaše osebno sporočilo. Darilne bone pošljemo na vaš ali katerikoli naslov še danes!

Naroči darilne bone s klikom TUKAJ!


DARILNI BONI