Darilni boni za vsako priložnost - KAVAL GROUP

Darilni boni za vsako priložnost

Darilni boni Kaval Group

Z darilnimi boni Kaval Group je vaše darilo vedno primerno!

podari

Ko ne veste, kaj podariti, so darilni boni elegantna in vedno primerna rešitev. Z darilnimi boni Kaval Group lahko obdarujete vse od partnerja, prijatelja, sorodnika, sodelavca do poslovnega partnerja in to ob prav vsaki priložnosti!

Obdarovancu omogoča, da si storitev, ki jih nudi Kaval Group, izbere sam in to takrat, ko mu to najbolj odgovarja. Darilni boni Kaval Group so vnovčljivi v restavracijah Strelec, Evergreen, Element, Angel, Gostilna pri Trubarjevi mami, Vinoteka Strelec, Paviljon in Kaval, kavarnah Špica Caffe, MAO, Caffe Bienale, Kaval Club, Grajska kavarna in slaščičarni Lolita. Z darilnimi boni Kaval Group lahko vplačate tudi kulinarične ustvarjalnice, večerjo na ladjici, izdelavo poročnih in drugih tort po naročilu, darilni program in igre v biljardnici Kaval ter druge storitve Kaval Group.

Najbolj zaželjeni so seveda darilni boni za kulinarično razvajanje v restavraciji Strelec na Ljubljanskem gradu, ki so vedno zmagovito darilo tudi za najzahtevnejše. Izbirate lahkotudi med različnimi vrednostmi darilnih bonov in sicer 10 EUR, 25 EUR in 50 EUR. Možen je nakup več bonov hkrati. Vaša naročila bodo obdelana v roku 24. ur in sicer od ponedeljka do petka.

Darilne bone vam BREZPLAČNO pošljemo na željen naslov ali pa jih prevzamete v vam najljubši poslovalnici Kaval Group. Veljavnost darilnih bonov je eno leto od datuma izdaje.

Darilni bon restavracije Strelec - Ljubljanski grad