Kaval Group
    Kaval Group   Kaval FB Kaval IG Kaval LI Kaval G+ Kaval YT  
 
Martinovo bo letos nekaj posebnega!
Restavracija Evergreen | Smlednik 200
Kaval Group

Restavracija Evergreen in chef Mojmir Šiftar vabita na Martinovo kulinarično razvajanje v sodelovanju s severozahodno Istro - Umag, in Dalmacijo - Dubrovnik s Klapo Kaše.

Za okuse bosta poskrbela najboljši mladi chef Slovenije, Mojmir Šiftar in vrhunski hrvaški chef Fabricio Vežnaver iz restavracije Pergola - JRE, ki bo v petek. 08.11. predstavil Severozahodno Istro - Umag. Poleg slovenskih izbranih vin bomo nazdravili tudi s prvovrstnimi vini Novacco iz Brtonigle, okuse izbranih jedi pa bo dopolnjevalo ekstra deviško olje MATE.

Tudi v soboto, 9.11. bo večer v znamenju Martinovanja, z nagrajenim mladim chefom Mojmirjem Šiftarjem, ki bo pripravil jedi iz dalmacije - Dubrovnik ob glasbeni spremljavi Klape KAŠE. Oba dneva bo Martinovanje v restavraciji Evergreen od 18.ure dalje.

Prisrčno vabljeni!

Informacije in rezervacije: evergreen@kaval-group.si | 041 366 249

 
 
Praznični obratovalni časi
Kaval Group | Ljubljana
Kaval Group

Tudi med prazniki vas vabimo na kulinarična razvajanja Kaval Group

Preverite kje se boste lahko razvajali ob izbrani jesenski kulinariki, se posladkali ali družili s vašimi najljubšimi prijatelji med parniki.

Kje vse smo za vas praznično odpri preverite na povezavi s klikom TUKAJ.

 
Novosti v Kavalovih
restavracijah in kavarnah
Kaval Group | Ljubljana
Kaval Group

Na voljo je le še nekaj prostih mest na jesenskem Tednu restavracij!

Začinite romantično jesensko vzdušje z novimi sladicami! Sezonske sestavine so osnova za odlične okuse Kostanjevega lončka, Hruškovega tiramisuja in Torte Jabolko. Jesenske sladice so na voljo v vseh Kavalovih restavracijah in kavarnah.

 
Kavalov vinar meseca novembra
Gostilna Kaval | Tacenska 95
Kaval Group

VINA ALEKSANDER se predstavljajo

Vina Aleksander prihajajo iz družinske kmetije Bužinel iz Medane v Goriških Brdih. Dolgoletno družinsko tradicijo sajenja in gojenja vinske trte, nadaljuje sedaj že tretja generacija.

Vina Aleksander vam predstavljamo v domači gostilnici Kaval v mesecu novembru 2019.

Vljudno vabljeni!

Za večje skupine je potrebna predhodna rezervacija.

Tacenska cesta 95, 1000 Ljubljana
kaval@kaval-group.si | 01 512 55 96

 
Poslovna srečanja
Kaval Group | Tacenska 95
Kaval Group

Poslovna srečanja in osebna praznovanja …

Kaval Group vam nudi odlične priložnosti za organizacijo različnih vrst dogodkov, tako poslovnih kot osebnih praznovanj.

Vse organizirane dogodke nadgrajujemo na eni strani z vrhunskimi storitvami Kaval Group in kulinaričnimi užitki ter na drugi strani s posebnimi doživetji in gostoljubja. Seveda lahko izbirate med vam najljubšimi lokacijami v skupini Kaval Group. Pokličite nas in z veseljem Vam bomo pripravili nepozaben dogodek.

Združite prijetno s koristnim.

Naš kontakt:
trzenje@kaval-group.si