Kaval Group
    Kaval Group   Kaval FB Kaval IG Kaval LI Kaval G+ Kaval YT  
 
Kavalova kulinarična ustvarjalnica
Restavracija Evergreen | Smlednik 200
Kaval Group

PRIJAVITE SE NA KAVALOVO USTVARJALNICO: DOMAČE TESTENINE IN OMAKE

Da bo učenje še bolj učinkovito, smo za vas pripravili posebno presenečenje! Pričakujemo vas z gin tonicom iz večkrat nagrajenega premium Bulldog London Dry gina ob spremljavi obogatenih okusov premium Schweppesa!

Še je čas, da se prijavite na našo ustvarjalnico, ki bo 23.10.2019! Skrivnosti priprave in kuhanja domačih testenin in vrhunskih omak vam bosta razkrivala mojstrica Jožica Drobnic in chef restavracije Evergeen – Kaval Group, Mojmir Marko Šiftar!

Na kulinarično ustvarjalnico se prijavite s klikom TUKAJ.

KDAJ: v sredo, 23. oktobra 2019 od 17.00 – 20.00
KJE: Restavracija Evergreen, Smlednik 200, 1216 Smlednik
CENA: delavnica: 65 € / oseba

 
 
Kaval na poročnem sejmu
Kaval Catering | Tacenska 95
Kaval Group

Obiščite nas na poročnem sejmu Brdo pri Kranju

19 in 20 oktobra nas lahko obiščete na poročnem sejmu v kongresnem centru Brdo pri Kranju. Predstavili vam bomo našo celotno poročno ponudbo, ekskluzivne lokacije, poročne torte, catering, vam prisluhnili, svetovali in ponudili le najbolje. V Kaval Group poskrbimo, da bo vaš poročni dan brezskrben in nepozaben.

Naš kontakt:
Tel.: 070 700 005
E-naslov:poroke@kaval-group.si

 
Jesenski teden restavracij
Restavracija Element, Evergreen in Strelec
Kaval Group

Na voljo je le še nekaj prostih mest na jesenskem Tednu restavracij!

Uživate lahko v vrhunskih okusih Kavalovih kuharskih mojstrov v restavracijah KAVAL GROUP - Element, Evergreen in Strelec.

Rezervacije za jesenski Teden Restavracij so odprte! Rezervacije sprejemamo do zapolnitve kapacitet, zato nikar (pre)dolgo ne odlašajte. Več preberite na povezavi s klikom TUKAJ.

 
Poslovna srečanja
Kaval Group | Tacenska 95
Kaval Group

Poslovna srečanja in osebna praznovanja …

Kaval Group vam nudi odlične priložnosti za organizacijo različnih vrst dogodkov, tako poslovnih kot osebnih praznovanj.

Vse organizirane dogodke nadgrajujemo na eni strani z vrhunskimi storitvami Kaval Group in kulinaričnimi užitki ter na drugi strani s posebnimi doživetji in gostoljubja. Seveda lahko izbirate med vam najljubšimi lokacijami v skupini Kaval Group. Pokličite nas in z veseljem Vam bomo pripravili nepozaben dogodek.

Združite prijetno s koristnim.

Naš kontakt:
trzenje@kaval-group.si