Paviljon

Kaval Group

 
Paviljon
  Informacije in rezervacije
 
051 261 118
  paviljon@kaval-group.si
  @Paviljon
  Dunajska 18 | Ljubljana

Prednovoletni meniji za
zaključene družbe

Pivnica Paviljon se nahaja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljančanom znanem in priljubljenem »jurčku« ob fontani s plešočima Urško in povodnim možem. Pivnica Paviljon je namenjena vsem ljubiteljem hmeljevega napitka in rujne kapljice, seveda pa ne manjka kulinaričnih dobrot. Kletni prostor, poln nostalgije in domačnosti, nadaljuje svojo uveljavljeno tradicijo druženja ob hrani in pijači, pokušanja različnih kvalitetnih buteljčnih vin ter domačih in tujih vrst piv. Zgornji prostor, ki se spogleduje z Ljubljano in mimoidočimi Ljubljančani, pa je bolj kavarniškega in lounge bar značaja…

Pivo velja za najstarejšo in najbolj priljubljeno alkoholno pijačo na svetu. Pivnica Paviljon je zato pravi kraj za pokušanje 20 vrst piva, od katerih je pet točenih. Pestra izbira belgijskih, ameriških, nemških, in slovenskih piv - od svetlih, rdečih in temnih, do pšeničnih, sadnih idr., točenih na drugačen, belgijski način. Vsako pivo sodi v originalni kozarec in na originalni podstavek.

K pivu se odlično kombinirajo in podajo kulinarične specialitete, ki jih pripravljajo Kavalovi kuharski mojstri. Paviljonova kulinarična ponudba vključuje jedi na deski, jedi iz kotla, jedi iz rora, koncept gril do bogate Al a carte ponudbe. V Paviljonu pripravljajo dnevne menije ter organizirajo in pripravljajo posebne kulinarično in pivsko obarvane degustacijske dogodke.


Paviljon pub opened at the Ljubljana Exhibition and Convention Centre on 1 October 2013. The basement area filled with nostalgia and homeliness continues the already established tradition of socialising with food and drink, tasting of various high-quality bottled wines and local and foreign beers. The upper area viewing Ljubljana has the character of a café or a lounge bar. Both spaces with different styles and offer supplement the market vibe of the Exhibition and Convention Centre and offer their guests distinguished quality of Kaval ‘pampering...with everything...for everyone’.
Beer is known as the oldest and the most popular alcoholic beverage in the world. Paviljon pub is thus the right place for tasting twenty beer varieties; five of which are draught. There is a wide selection of Belgian, American, German and Slovenian beers; from ales, lagers, stouts, wheat, fruit and other beers draught in a special Belgian style. Each beer is served in its original glass and with its original beer mat.

Beer can be nicely combined with culinary specialities prepared by Kaval chefs. Paviljon’s culinary offer includes dishes served on a wood plank, stews, dishes from the oven and grill and rich a la carte offer. Paviljon offers daily menus and organises special culinary and beer-focused tasting events.


KAVALOVA KARTICA ZAUPANJA

V Kaval Group cenimo zaupanje vseh naših strank, zato vam preko Kavalove kartice zaupanja ponujamo kulinarične ugodnosti.

Kartica zaupanja

OGLEJTE SI TUDI PONUDBO OSTALIH
RESTAVRACIJ


Angel
Favola
Element
Evergreen
Gostilnica Kaval

Menu 1


HLADNA ZGODBA

Lesena dila toskanskega pršuta v družbi starane gaude in mariniranih oliv

Carpaccio dimljene mečarice

Hobtnica v solati z artičokami

Buffalo mozzarella na paradižnikovem trisu



TOPLA ZGODBA

Štrigole s toskansko zelenjavo, olivami in feta sirom

Nadevana telečja prsa

File svinjske ribice v zeliščni omaki

File brancina v tartufovi omaki

Hrustljavi medaljoni piščanca

Popečena rukolina polenta

Krompir pečen v roru z medom in suhim slivami

Sirovi štruklji

Izbor svežih solat




SLADKA ZGODBA

Rahlo sadna torta

Panakota z gozdnim sadežima

Vaniljeve krostatke s čokolado

Menu 2



Tatarski biftek na sezamovem krostinu
s tartufinim oljem in čebulno marmelado

Krompirjeva juha s popečenimi jurčki
in oljem belega tartufa

Domači žlikrofi na zelenjavnem raguju s
prekajeno žrebičkovo ličnico

Jagnječja krača na posteljici mediteranske zelenjave iz pečice,
pečen bučni štukelj in vinska redukcija s timijanom

Jabolčni žepek s karamelno omako in
cimetovim sladoledom

Menu 3


Srnin tatar s polnozrnatim krostinom in medom

Kremna rižotka s salamo divjega prašiča,
trevisio radičem rdečim vinom

Jelenov file na korenčkovem pireju in vinsko omako

Hišna panna cotta z gozdnimi sadeži in svežim sadjem

Menu 4


Tunin tatar z algo nori in krešo afilo

Solata iz fregola z dimljenim lososom in
mlado špinačo koper, med in gorčica

Jurčkov raviol s filejem morske žabe in
peno črnih tartufov pršutov prah

File divjega brancina in kapesanta na
grahovem pireju in zeliščna omaka

Paviljonov lonček z vaniljevo kremo čokolado
in svežim sadjem

Menu 5


Ješprenčkova solata s hobotnico,
zelenjavo in pečenim pršutom

Žlikrofi na pireju muškatne buče,
pesto iz bučnih semen in popečeni škamp

Rep morske žabe v toskanskem ovoju
na pireju sladkega krompirja in tartufa

Saher lonček

Menu 6


Tatar črnega angusa, domača paštetka s
sezamovim krostinom in popečena
buffallo mozzarella v toskanski srajčki

Krompirjeva juha z domačo tartufato in
oljem belega tartufa

Biftek na posteljici mediteranske zelenjave s
popečenim krompirjem, jurčkova omaka

ALI

File divjega brancina na rižotki s kraljevimi gamberi,
češnjevim paradižnikom in rukolo

Vanilijeva krema s čokoladnim musom in gozdnimi sadeži

Lahek začetek

Toskanske mesnine v družbi starane gaude in mariniranih oliv
postrežene na lesenih dil


...sočno in toplo

Sticky fingersi

Takitosi

Sperb ribbs

Hrustljave rahlo pikantne perutničke

Nadevana teleča prsa

Pečen domači krompir z medom in suhim slivami

Popečena zelenjava z žara

Ameriška, BBQ in slatko pekoča omaka

 

...pa še sladko za prste polizat


Jogurtov moous s svežim sadjem

Tiramisu v lončku

Pokličite nas in nam zaupajte vaše želje.

informacije in rezervacije:
051 261 118

paviljon@kaval-group.si
 
Kaval Group, November 2016   Paviljon Paviljon